Meer info? Bel naar: 024 - 663 98 14

Fotohokje?

alle verschillen op een rijtje

Wil je een fotohokje huren? Dan ben je bij De KameraKast aan het juiste adres! De KameraKast is een fotohokje in een Kast, met een super open en toegankelijk karakter. Bovendien passen er veel meer mensen op de foto! Hieronder leggen we uit wat de kenmerken van De KameraKast zijn en ook de verschillen met andere fotohokjes.

https://www.dekamerakast.nl/wp-content/uploads/2016/12/la-grande-volledig-185x300.png

Wat is De KameraKast?

De KameraKast is een hoge kist met camera erin. Je hoeft alleen maar op de rode knop te drukken en de kist telt af…3…2…1…en maakt de foto. Vervolgens kun je de foto naar jezelf mailen of direct uitprinten. Super toegankelijk en super leuk!

Verschil pasfotohokje

Er bestaat veel verwarring over de benaming van De KameraKast, pasfotohokje en fotohokje. De KameraKast heeft een open uitstraling en dus hoef je geen hokje in te kruipen. Dat is het grote verschil met een pasfotohokje huren. Doordat er geen hokje omheen zit en mensen dus laagdrempelig kunnen beginnen, maken mensen veel meer foto’s. En dus heb je zelf ook veel meer foto’s om naar terug te kijken. Bovendien neemt ’t niet je halve feestzaal in beslag (een bekend nadeel bij hokjes) terwijl De KameraKast wel  een indrukwekkende uitstraling heeft.

Pics or didn't happen

Fotohokje bruiloft

Er is nog een groot voordeel van De KameraKast ten opzichte van een fotohokje op je bruiloft. Doordat De KameraKast helemaal open is gaan heel veel verschillende mensen met elkaar op de foto. Je hoeft namelijk nergens in te klimmen en dichtbij vreemden te zitten. Je gasten mengen zich met elkaar en hebben samen lol om de foto’s. Grootmoeders met collega’s, vrienden met tantes, je kunt ’t zo gek niet bedenken!

Fotohokje huren bruiloft

Kortom, wil je een fotohokje huren, bijvoorbeeld een fotohokje op je bruiloft? En wil je een toegankelijk systeem waar je veel foto’s uit krijgt en ook nog iedereen met elkaar op de foto gaat? Kies dan De KameraKast 🙂

de kamerakast - fotobooth fotolijstje
foto booth met gouden lijst

Klaar voor de volgende stap?

Bekijk LaGrande booth

Onze 'Grand Dame'

Direct boeken

Meteen naar de webwinkel

Check prijzen

Van alle booths

Vraag stellen

Naar contactformulier

Contact

Heb je nog vragen? Stel ze via het contactformulier hieronder. Wil je direct boeken? Doe dat via de paarse knop hieronder. Kan niet missen 😉

Contactformulier