Meer info? Bel naar: 024 - 663 98 14

Gastenboek of bedankje

Op zoek naar een origineel idee voor je gastenboek? Of een leuk bedankje? Dan hebben wij de oplossing: gebruik De KameraKast voor je gastenboek of als weggevertje!

Gastenboek

Alleen de naam in een gastenboek zorgt niet echt voor een beeld van de dag. Door de fotostrip erbij te plakken kun je veel meer details van de dag vasthouden. De KameraKast maakt de herinneringen aan je dag compleet.

Daarnaast zorgt De KameraKast er voor dat mensen met elkaar op de foto gaan, ook mensen die elkaar daarvoor nog helemaal niet kenden! De combinaties van gasten op de foto verbaasd elk bruidspaar. We horen dit vaak terug in onze reviews 🙂

gastenboek photobooth
gastenboek invullen

Bedankje of weggevertje

De meeste bedankjes eet je op (bruidssuiker) of gooi je weg. Foto’s uit De KameraKast gaan veel langer mee!

Een voorbeeld is de fotostrip. Die komen er altijd per twee uit. Je maakt 3 gekke foto’s en die worden onder elkaar gezet. Vervolgens kun je die printen en komen er twee strips uit. Een fotostrip voor jullie (het bruidspaar), de andere mogen de gasten mee naar huis nemen.

En die fotostrips belanden bij de gasten op de koelkast, op de kamerdeur, zelfs op de wc-muur! Dit komt omdat de gasten er zelf op staan. Zo blijft je trouwfeest lang in de herinnering van je gasten en krijg je zelf telkens een flashback als je bij je gasten op bezoek komt. Je kunt samen herinneringen ophalen aan jullie trouwfeest.  Een mooie manier om ‘dankjewel’ te zeggen!

photo booth als gastenboek