Meer info? Bel naar: 024 - 663 98 14

Gastenboek

Op zoek naar een origineel idee voor je gastenboek? Of een leuk bedankje? Dan hebben wij de oplossing: gebruik De KameraKast voor je gastenboek of als weggevertje!

Origineel gastenboek

Alleen de naam in een gastenboek zorgt niet echt voor een beeld van de dag. Door de fotostrip erbij te plakken kun je veel meer details van de dag vasthouden. De KameraKast maakt de herinneringen aan je dag compleet.

Daarnaast zorgt De KameraKast er voor dat mensen met elkaar op de foto gaan, ook mensen die elkaar daarvoor nog helemaal niet kenden! De combinaties van gasten op de foto verbaasd elk bruidspaar. We horen dit vaak terug in onze reviews 🙂

Het gastenboek is altijd voorzien van fotostickers, stiften, stempels en washitape

Het gastenboek van buiten

Echte schoonheid zit van... nou ja, de buitenkant is ook heel belangrijk 🙂 En daarom hebben we drie opties om je gastenboek van buiten vorm te geven. De levertijd is twee weken. 

Standaard voorkant

gastenboek

Namen op voorkant

gastenboek met custom cover

Tekst verkrijgbaar in goud, zilver, zwart, groen en roze. 

Logo/custom voorkant

gastenboek---custom-logo

Het gastenboek van binnen

Er zijn twee opties: een blanco binnenkant (heel geschikt voor verjaardagen, jubilea en bedrijfsfeesten) en een binnenkant met bruiloftsvragen. Deze helpen de gasten op weg om een origineel verhaal achter te laten voor het bruidspaar. Een aanrader!

blanco binnenkant

gastenboek_blanco_600px

bruiloft binnenkant

gastenboek_bruiloft_600px

Alleen een naam in een gastenboek zorgt niet echt voor een beeld van de dag. Plak daarom fotostrips in je gastenboek!

Bestelformulier gastenboek

Het gastenboek is altijd inclusief lijm, stiften en wasitape om het gastenboek mee in te vullen en aan te kleuren. LET OP: levertijd bedraagt twee weken.