Meer info? Bel naar: 024 - 663 98 14

Photo Booth Den Bosch

Op zoek naar een photo booth in Den Bosch? Om te huren voor je bruiloft of bedrijfsfeest? Met een vintage design, laagdrempelig en met een printer? Dan gaan wij, van De KameraKast, je blij maken! 🙂

Wat is De KameraKast?

De KameraKast is een photo booth met open karakter. Geen gedoe met hokjes die veel plek innemen, maar een super open machine waar iedereen gemakkelijk en laagdrempelig gebruik van kan maken. Echt voor jong en oud!

Onze photobooth werkt simpel: je drukt op de knop, de kast telt af en maakt je foto. Vervolgens kun je deze printen of emailen. Super simpel, iedereen kan er mee werken zonder uitleg (onlangs zelfs iemand van 91 jaar oud!).

360 weergave foto booth

‘De beste uitvinding na bier!’

Enthousiaste bruidegom

Waar in Den Bosch?

J2D_7686

De meeste bedankjes eet je op (bruidssuiker) of gooi je weg. Foto’s uit De KameraKast gaan veel langer mee!

Een voorbeeld is de fotostrip. Die komen er altijd per twee uit. Je maakt 3 gekke foto’s en die worden onder elkaar gezet. Vervolgens kun je die printen en komen er twee strips uit. Een fotostrip voor jullie (het bruidspaar), de andere mogen de gasten mee naar huis nemen.

En die fotostrips belanden bij de gasten op de koelkast, op de kamerdeur, zelfs op de wc-muur! Dit komt omdat de gasten er zelf op staan. Zo blijft je trouwfeest lang in de herinnering van je gasten en krijg je zelf telkens een flashback als je bij je gasten op bezoek komt. Je kunt samen herinneringen ophalen aan jullie trouwfeest.  Een mooie manier om ‘dankjewel’ te zeggen!

Bruiloft in Den Bosch?

Trouw je in Den Bosch en zoek je een fotohokje of foto booth? De KameraKast is uitermate geschikt voor bruiloften, zeker in Den Bosch! De prints zijn krasvast en waterwerend, wat maakt dat ze meteen kunnen worden ingeplakt in je gastenboek, of meegegeven kunnen worden als weggevertje.

Wil je meer weten over de mogelijkheden als invulling van het gastenboek of weggevertje? Klik dan hier.

de kamerakast - fotobooth fotolijstje

Bedrijfsfeest in Den Bosch?

Al vele bedrijfsfeesten zijn onvergetelijk gemaakt dankzij De KameraKast. Even stoom af blazen en luchtig plezier maken door een gek masker op te zetten en een foto te maken. Elke keer weer een hilarische toevoeging voor jouw bedrijfsfeest!

Direct boeken?

CONTACTFORMULIER

Hieronder vind je het contactformulier. Vul het in en we nemen vrijblijvend contact met je op.