Meer info? Bel naar: 024 - 663 98 14

Photobooth Utrecht

Ben je op zoek om een photobooth te huren? Een photo booth Eindhoven? Bekijk dan zeker De KameraKast! Wij bieden een state-of-the-art photobooth in een vintage Kast. Super vintage, super old school, super leuk voor op je bruiloft of bedrijfsfeest!

Wat is De KameraKast?

De photobooth van De KameraKast is een indrukwekkend decorstuk dat imposant is en toch weinig ruimte inneemt. Je gaat er voor staan, drukt op de rode knop en wacht tot ie aftelt…3…2…1…flits! De KameraKast maakt de foto en die verschijnt direct op ’t scherm! Je kunt de foto direct emailen of printen uit de fotobooth. De prints zijn meteen klaar om mee te nemen of in te plakken. Ze zijn namelijk watervast en krasvast.

360 weergave foto booth

‘De KameraKast zorgde er voor dat het ijs gelijk gebroken was op het feest!’

Roxanne

Waar in Eindhoven?

Locaties in Eindhoven voor de Photo Booth

De meeste bedankjes eet je op (bruidssuiker) of gooi je weg. Foto’s uit De KameraKast gaan veel langer mee!

Een voorbeeld is de fotostrip. Die komen er altijd per twee uit. Je maakt 3 gekke foto’s en die worden onder elkaar gezet. Vervolgens kun je die printen en komen er twee strips uit. Een fotostrip voor jullie (het bruidspaar), de andere mogen de gasten mee naar huis nemen.

En die fotostrips belanden bij de gasten op de koelkast, op de kamerdeur, zelfs op de wc-muur! Dit komt omdat de gasten er zelf op staan. Zo blijft je trouwfeest lang in de herinnering van je gasten en krijg je zelf telkens een flashback als je bij je gasten op bezoek komt. Je kunt samen herinneringen ophalen aan jullie trouwfeest.  Een mooie manier om ‘dankjewel’ te zeggen!

Fotobooth bruiloft

Trouw je in Utrecht en zoek je een fotohokje of fotobooth? De KameraKast is uitermate geschikt voor bruiloften! De prints zijn waterwerend en krasvast, wat maakt dat ze meteen kunnen worden ingeplakt in je gastenboek, of meegegeven kunnen worden als weggevertje.

Wil je meer weten over de mogelijkheden als invulling van het gastenboek of weggevertje? Klik dan hier.

Locaties in Eindhoven

Wij hebben De KameraKast al op diverse plaatsen in Eindhoven en omgeving geleverd. Zo zijn we vaak op de High Tech Campus te vinden, het Blue Collar Hotel en de Truffelaer.

Direct boeken?

CONTACTFORMULIER

Hieronder vind je het contactformulier. Vul het in en we nemen vrijblijvend contact met je op.