Meer info? Bel naar: 024 - 663 98 14

Photobooth Utrecht

Photobooth huren in Utrecht? En het liefst een vintage model? Zonder ingewikkeld fotohokje maar juist een opvallend en laagdrempelig design? Yes! Wij gaan je blij maken 🙂

De KameraKast – wat is dat?

De KameraKast is een photo booth met open karakter. Geen gedoe met hokjes die veel plek innemen, maar een super open machine waar iedereen gemakkelijk en laagdrempelig gebruik van kan maken. Echt voor jong en oud!

Onze photobooth werkt simpel: je drukt op de knop, de kast telt af en maakt je foto. Vervolgens kun je deze printen of emailen. Super simpel, iedereen kan er mee werken zonder uitleg (onlangs zelfs iemand van 91 jaar oud!).

fotobooth gastenboek

‘De KameraKast zorgde er voor dat het ijs gelijk gebroken was op het feest!’

Roxanne

Bedankje of weggevertje

J2D_7686

De meeste bedankjes eet je op (bruidssuiker) of gooi je weg. Foto’s uit De KameraKast gaan veel langer mee!

Een voorbeeld is de fotostrip. Die komen er altijd per twee uit. Je maakt 3 gekke foto’s en die worden onder elkaar gezet. Vervolgens kun je die printen en komen er twee strips uit. Een fotostrip voor jullie (het bruidspaar), de andere mogen de gasten mee naar huis nemen.

En die fotostrips belanden bij de gasten op de koelkast, op de kamerdeur, zelfs op de wc-muur! Dit komt omdat de gasten er zelf op staan. Zo blijft je trouwfeest lang in de herinnering van je gasten en krijg je zelf telkens een flashback als je bij je gasten op bezoek komt. Je kunt samen herinneringen ophalen aan jullie trouwfeest.  Een mooie manier om ‘dankjewel’ te zeggen!

Bruiloft in Utrecht?

Trouw je in Utrecht en zoek je een fotohokje of fotobooth? De KameraKast is uitermate geschikt voor bruiloften! De prints zijn waterwerend en krasvast, wat maakt dat ze meteen kunnen worden ingeplakt in je gastenboek, of meegegeven kunnen worden als weggevertje.

Wil je meer weten over de mogelijkheden als invulling van het gastenboek of weggevertje? Klik dan hier.

de kamerakast - fotobooth fotolijstje

Direct boeken?

CONTACTFORMULIER

Hieronder vind je het contactformulier. Vul het in en we nemen vrijblijvend contact met je op.