Reviews

De juiste keuze maken

Natuurlijk wil je weten of je de juiste keuze maakt voor een photobooth. Het is immers niet zomaar een feest, maar jouw feest!

Daarom hebben we hier alle reviews voor je op een rijtje gezet. Bekijk ze en mocht je vragen hebben, neem contact met ons op. Ook als je vragen hebt n.a.v. de reviews, of als je wil dat we met je meedenken over je feest.

badge_green_nl

9,6 ★★★★★

uit 16 ervaringen

TPW ThePerfectWedding

De KameraKast
100+ Google-reviews
5,0 ★★★★★

Reviews door review
★★★★★154 Beoordelingen

Klantreviews

De KameraKast stond op ons bruiloftsfeest en was een extreem succes! We genieten nog elke dag na van de geweldige foto’s. Het meteen printen voegde een top element toe voor ons gastenboek. En de kwaliteit van de foto’s is erg goed. Al met al, een aanrader op elk feestje!

Tijdens onze bruiloft hadden wij de KameraKast staan en owowow, wat een lol en plezier hadden de gasten! Niet alleen de jonge mensen maar juist ook oudere mensen gingen helemaal los met gekke props en pruiken! Fantastisch!!

Ontzettend goede vondst! Mijn zoon had voor zijn huwelijk iets bedacht voor de invulling van het gastenboek. Alle gasten moesten eerst voor de KameraKast, de foto kon in het gastenboek geplakt worden met een wens/tekst eronder. Het resultaat was verbluffend.

De gasten konden er geen genoeg van krijgen om steeds maar weer met een andere uitmonstering op de foto te gaan. We hebben ontzettend gelachen.

Samenwerkingspartners

Nog meer klantreviews

Contact

Heb je nog vragen? Stel ze via het contactformulier hieronder. Wil je direct boeken? Doe dat via de paarse knop hieronder. Kan niet missen 😉

Contactformulier

2 reacties

  1. […] En oja, je kunt ook de reacties van gasten lezen: klik hier voor testimonials van De KameraKast. […]  2. Jefko op 6 maart 2017 om 10:50

    Altijd leuk om mensen zo uit de kast te zien komen!
    Die KameraKast geeft veel plezierige terugblikken en maakt het feest echt geslaagd.
    Veel succes ermee Jaap.