Meer info? Bel naar: 024 - 663 98 14

De KamerKast & StijlvolleBus

la-grande-vierkant-1-539x408

+

winactie

=

20170202_144944_949_IMG_0001-Edit

Helaas....

Helaas hebben wij onze Stijlvolle Bus moeten parkeren bij de garage, na een brand in het motorhuis 🙁 We kunnen niet zeggen wanneer ie weer up and running is. Maar we willen wel graag laten zien dat onze KameraKast in elke andere vintage bus past!

Via ons reserveringsformulier (dekamerakast.nl/reserveren) kun je een van onze booths reserveren. Vermeld hierbij dat je 'm in een bus wil hebben. Wij installeren 'm dan graag voor je op locatie in jouw feestbus!

Vragen? Bel 024 - 663 9814 of vul het contactformulier in

Vintage Volkswagen Bus met Photo Booth

Lachen, printen, en toeteren!

1 + 1 = 3

Jazeker! De KameraKast en StijvolleBushebben de handen in een geslagen en iets gecreëerd dat grootser, nostalgischer, meer vintage, mobieler, leuker en vooral beter is dan de som der delen:

Een Volkswagen Bus mét Photo Booth erin! Yeehaa!

J2D_8170-Pano

Dit maakte mijn bruiloft helemaal perfect!

Miranda

Het concept is als volgt: je gasten klimmen in de bus, drukken op de rode knop en de photo booth telt af: 3…2…1…FLITS! De photobooth maak een foto en die kun je meteen printen. Leuk voor in je gastenboek, of om mee te geven aan je gasten.

Uniek aan dit fotohokje in een vw bus is dat ie een onbeperkt aantal uren blijft staan! Je kunt dus tot diep in de nacht een leuke foto maken. Daarbovenop doen we nog eens onbeperkt aantal prints! Zo kom je nooit te kort en kun je blijven printen tot je er bij neervalt.

ALLES ONBEPERKT, VOOR €695,-

inclusief alles (reis, prints, kaderontwerp, btw, de hele mikmak)

HEBBEN? MEER INFO NODIG?

Wil je onze combi reserveren? Of heb je meer info nodig? Vul dan het contactformulier hiernaast in en we nemen z.s.m. contact met je op!

CONTACTFORMULIER